Kurser

Superima

Hundutbildning

Hundar är inte allt i livet, med de gör livet helt.

Kurser

Nose Work för nybörjare


Vi går igenom vad Nose Work är och olika inlärningstekniker. Vi provar på behållarsök och inomhussök.


Datum: 18/1, 25/1 & 1/2

Tid: kl. 20-22

Plats: Hundhallen, Haninge

Kursavgift: 750 kronor

Instruktör: Mikaela Lönngren (SNWK instruktör under utbildning) och

                 Matilda Johansson (SNWK instruktör under utbildning)

Specialsök 


I specialsök lär vi hunden att leta efter doften röd Kong. Under kursen går igenom det mesta, från hunden luktsinne, inlärning av doft, markeringar och jämför med specialsök och Nose Work.


Vi kör intensivt två helger i rad och sedan får ni träna själv en helg, innan vi avslutar med en träningstävling. Både för att se hur hundarna utvecklats och hur en specialsökstävlings skulle kunna se ut när den väl blir en officiell sport.


Datum: 10/8, 11/8, 17/8, 18/8 och 31/8

Tid: 10.00-12.15 

Plats: Farsta Gård (utomhus)

Kursavgift: 1.350 kronor (projektkurs SBK specialsöksinstruktör)

Instruktör: Susanna och Mikaela                 

På kurserna möts du av kunniga instruktörer med genomtänkta kursplaner för att ge maximal möjlighet för ekipage att utvecklas och stimuleras.


Vår målsättning är att du ska hitta kurser hos oss för alla faser i hundens liv och vi erbjuder därför ett brett spektrum av kurser.


Våra valpkurser hjälper dig att lägga en bra grund för ett harmoniskt liv med valpen. Har du gått den eller din hund äldre än 6 månader är våra grund- och fortsättningskurser i vardagslydnad också inriktade mot att du och din hund ska ha en bra relation där din hund har en fungerande lydnad. För dig som vill ta det ännu längre har vi även kurser i tävlingslydnad.


Om du upplever att din hund har fått oönskade beteenden eller vill du förhindra att de uppstår så har vi specialinriktade kurser och föreläsningar. Det gäller t ex problematiska hundmöten, hunden som inte kan vara lös eller som har svårt att koncentrera sig.


Att ha roligt tillsammans med sin hund är oerhört viktigt för oss och vi har därför en rad olika kurser som är populära både hundar och människor. Nose Work där hunden lär sig leta efter eucalyptus, agility, rallylydnad samt den nya sporten RallyMix där vardagslydnad, rallylydnad, freestyle och agility har influerat till en sport med tyngd på belöning.

Vi har även rena lek- och belöningskurser som bygger upp en härlig relation mellan dig och hunden.


Alla hundar som deltar på kurserna ska vara vaccinerade.

Allt träning sker på egen risk och strikt hundägaransvar gäller.

  "Lär dig mera hos Superima Hundutbildning"

Copyright © All Rights Reserved